Riešutų kremas
su beržų cukrumi

Pristatau jums savo naujausią šedevrą – rankų darbo šokolado ir riešutų kremą, be pridėtinio cukraus ir palmių riebalų!

240g
6.99
240g su papuošimu
7.25
Išvalyti
Rankų darbo
Be gliuteno ir GMO
Pagaminta Lietuvoje
Autentiškas receptas

Produkto informacija

Sudedamosios dalys

  • Beržų cukrus 28 %
  • Lazdyno riešutai 22,8 %
  • Anakardžių riešutai 15,2 %
  • Kakavos sviestas
  • Nerafinuotas migdolų r. aliejus
  • Sumažinto riebumo kakavos milteliai 6,5 %
  • Jūros druska

Energinė ir maistinė vertė (100 g)

  • Energinė vertė – 2545,2 kJ/612,74 kcal;
  • Riebalai – 47,16 g;
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12 g;
  • Angliavandeniai – 38,29 g;
    • iš kurių cukrų – 2,02 g;
  • baltymai – 8,38 g;
  • druska – 0,1 g.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Atidarius suvartoti per 2 mėnesius. Laikyti 18 °C iki 24 °C.

Su kuo vartoti

  • Skanauti su blynais
  • Tepti ant skrebučio
  • Naudoti gaminant kepinius
  • Tepti ant sūrio
  • Pilti ant ledų
  • Mirkyti vaisių skilteles

Na be abejonės, visada išlieka klasikinis bei laiko patikrintas receptas – tiesiog kabinti ją šaukštu!

Atsiliepimai

Labai skani karamelė. Šiltas, malonus bendravimas, greitas išsiuntimas. Rekomenduoju visiems išbandyti šį nuostabų skanėstą ne tik prie patiekalų, bet ir silpnumo akimirką 😍pakabinti šaukštu ir mėgautis skoniu 😋

Jūra Tė 10 / 10

ne nu labai blogai.. paragavus sustot neįmanoma 😱 jau tokio skanumo!!!! ❤️ dėkoju už greitą pristatymą ir už tai kad esate ❤️

Katarzyna Berkman 10 / 10

Labai skanu. Gražiai įpakuota. Tikras malonumas. Rekomenduoju.

Kristina Petraševičiūtė Zumarienė 10 / 10

Šokoladinis kremas su beržų cukrumi - tiesiog pasaka! O žvilgtelėjus į sudėtį ir širdis sąla ❤️

Aleksandra Makarevičiūtė 10 / 10

Paragaukite kitų skonių

Krepšelis