Riešutų kremas
su beržų cukrumi

Pristatau jums savo naujausią šedevrą – rankų darbo kakavos ir riešutų kremą, be pridėtinio cukraus ir palmių riebalų!

240g
6.99 5.99
240g su papuošimu
7.25 6.25
Išvalyti
Rankų darbo
Be gliuteno ir GMO
Pagaminta Lietuvoje
Autentiškas receptas

Produkto informacija

Sudedamosios dalys

  • Beržų cukrus 28 %
  • Lazdyno riešutai 22,8 %
  • Anakardžių riešutai 15,2 %
  • Kakavos sviestas
  • Nerafinuotas migdolų r. aliejus
  • Sumažinto riebumo kakavos milteliai 6,5 %
  • Jūros druska

Energinė ir maistinė vertė (100 g)

  • Energinė vertė – 2545,2 kJ/612,74 kcal;
  • Riebalai – 47,16 g;
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12 g;
  • Angliavandeniai – 38,29 g;
    • iš kurių cukrų – 2,02 g;
  • baltymai – 8,38 g;
  • druska – 0,1 g.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Atidarius suvartoti per 2 mėnesius. Laikyti 18 °C iki 24 °C.

Paragaukite kitų skonių

Krepšelis