Riešutų kremas
su beržų cukrumi

Pristatau jums savo šedevrą – rankų darbo šokolado ir riešutų kremą, be pridėtinio cukraus ir palmių riebalų!

240g
6,99

Liko 4

240g su papuošimu
Išparduota

Neturime

Išvalyti
Rankų darbo
Be gliuteno ir GMO
Pagaminta Lietuvoje
Autentiškas receptas

Produkto informacija

Sudedamosios dalys

  • Beržų cukrus 28 %
  • Lazdyno riešutai 22,8 %
  • Anakardžių riešutai 15,2 %
  • Kakavos sviestas
  • Nerafinuotas migdolų r. aliejus
  • Sumažinto riebumo kakavos milteliai 6,5 %
  • Jūros druska

Energinė ir maistinė vertė (100 g)

  • Energinė vertė – 2545,2 kJ/612,74 kcal;
  • Riebalai – 47,16 g;
    • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12 g;
  • Angliavandeniai – 38,29 g;
    • iš kurių cukrų – 2,02 g;
  • baltymai – 8,38 g;
  • druska – 0,1 g.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Atidarius suvartoti per 2 mėnesius. Laikyti 18 °C iki 24 °C.

Su kuo vartoti

  • Skanauti su blynais
  • Tepti ant skrebučio
  • Naudoti gaminant kepinius
  • Tepti ant sūrio
  • Pilti ant ledų
  • Mirkyti vaisių skilteles

Na be abejonės, visada išlieka klasikinis bei laiko patikrintas receptas – tiesiog kabinti ją šaukštu!

Atsiliepimai

Labai skani karamelė. Šiltas, malonus bendravimas, greitas išsiuntimas. Rekomenduoju visiems išbandyti šį nuostabų skanėstą ne tik prie patiekalų, bet ir silpnumo akimirką 😍pakabinti šaukštu ir mėgautis skoniu 😋

Jūra Tė 10 / 10

ne nu labai blogai.. paragavus sustot neįmanoma 😱 jau tokio skanumo!!!! ❤️ dėkoju už greitą pristatymą ir už tai kad esate ❤️

Katarzyna Berkman 10 / 10

Labai skanu. Gražiai įpakuota. Tikras malonumas. Rekomenduoju.

Kristina Petraševičiūtė Zumarienė 10 / 10

Šokoladinis kremas su beržų cukrumi - tiesiog pasaka! O žvilgtelėjus į sudėtį ir širdis sąla ❤️

Aleksandra Makarevičiūtė 10 / 10

Paragaukite kitų skonių

Krepšelis